Behandelingen

Geëpileerde wenkbrauwen, zachte benen of een make-up, kijk verder voor de opties.

Harsen

Geen zin meer om elke dag te moeten scheren? Last van ingegroeide haartjes, een geïrriteerde en jeukende huid? Dit is waarom je zou moeten kiezen voor een harsbehandeling.

Harsen bovenlip

Het komt steeds vaker voor dat je je irriteert aan die haartjes net boven je lip, na een aantal harsbehandelingen zijn deze al een stuk minder.

Harsen oksels

Heb jij vaak last van ingegroeide haartjes of lichte ontstekingen na het vele scheren van de oksels met name in de zomer? Met een aantal harsbehandelingen en goed advies zijn die problemen snel opgelost.

Harsen bikinilijn

In de zomer op vakantie in bikini, dan wil je liever niet elke dag aan die haartjes hoeven denken die je bikinibroekje zouden kunnen ontsnappen. Na enkele behandelingen worden de haartjes al vele malen zachter en minder opvallend.

Harsen van de benen

Altijd zachte benen, wie wil dat niet?! Door altijd de benen te scheren zijn de haartjes hard en stug geworden hierdoor vallen ze steeds meer op en kunnen ze zelfs vaak donkerder worden. Tijdens een harsbehandeling worden de haartjes met wortel verwijderd en worden naarmate minder.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen mogen niet meer ontbreken in deze tijd, geverfd geëpileerd of geharst.

Epileren

Bij het epileren van de wenkbrauwen worden de haartjes er met wortel uitgetrokken zodat ze langer weg blijven en er een mooie strakke vorm in zit.

Verven

De wenkbrauwen laten verven, er zitten alleen maar voordelen aan. Je hebt in de ochtend minder lang nodig voor de spiegel, de haartjes zijn al mooi van kleur en je hoeft ze dus niet meer bij te tekenen. Ideaal!

Harsen, Epileren & Verven

Deze behandeling is een combi van 3, het grootste deel van alle haartjes wordt weg gehaald met hars en neemt ook de allerkleinste donshaartjes mee, de scherpe lijnen van de wenkbrauw worden met een pincet nog even wat strakker gemaakt. Door het verven van de wenkbrauwen ben je meteen ready to go en heb je geen zorgen meer over je wenkbrauwen!

Make-up

Een feestje, gala, bruiloft een fotoshoot of een ander belangrijk moment waarop jij verzekerd wilt zijn van make-up die de hele dag blijft zitten?